Premis Butaca per a "73 Raons per deixar-te"!

December 19, 2016

El musical "73 raons per deixar-te" s'han emportat dos premis Bucata, dels quatre als que optava. Mercè Martinez s'ha emportat el premi a la Millor Actriu de Musical i Jordi Cornudella el premi a la Millor Composició Musical. 

"Requiem for Evita" finalista als Premis BBVA de Teatre

December 15, 2016

Avui s'han donat a conèixer els 6 espectacles finalistes dels premis BBVA de Teatre, seleccionades entre 60 candidates. Són 'Assaig T4', de Tràfec Teatre; 'Cúbit', de La Ruta 40; 'Requiem for Evita', de La Companyia Local; 'L’Empestat', d’Indi Gest; 'All In', d’Atresbandes i 'Les dones sàvies', d’El Maldà.

"Nit de musicals 2016" Premi Millor Esdeveniment Teatral

December 18, 2016

L'espectacle Nit de musicals, swing Broadway ha guanyat el premi del públic en la modalitat de Millor Esdeveniment Musical en la votació que ha fet la revista Broadwayworld Spain. El concert Something's coming, de Joan Vázquez, Calle Broadway, de Daniel Diges, Piaf, the show, Balla amb mi i Lucy Lummis Jazz Trio eren també candidats en aquesta categoria. 

"Trencadís de lletres" al Temporada Alta!

November 19, 2016

Després d'haver estrenat l'estiu del 2015 al Palau Güell, tornem a posarnos-hi amb l'espectacle més ampliat. Durant el 2017 farem més bolos per Catalunya.

Última funció de "Renard" al Teatre Lliure

November 10, 2016

S'acaba la temporada del musical familiar "Renard o el llibre de les bèsties" escrit per Marc Rosich i Clara Peya. He tingut el plaer i honor de tornar a fer un musical de la Clara Peya (ja és el tercer!), i ens hem tornat a partir les funcions entre els dos. 

"73 raons per deixar-te" obté 5 nominacions als Premis Butaca

November 02, 2016

El musical que la temporada passada vam estrenar a Temporada Alta i vam estar durant dos mesos al Teatre Goya, ha obtingut 5 nominacions als Premis Butaca: millor musical; millor actriu de musical (Mercè Martinez); millor actriu de musical (Mone Teruel); millor actor de musical (Marc Pujol); i millor composició (Jordi Cornudella). 

Estrena de "Requiem for Evita"

October 07, 2016

Avui estrenem l'espectacle "Requiem for Evita" al festival Temporada Alta. Estem feliços i il·lusionats d'ensenyar aquest projecte que ens estimem tant i que el fem amb molt de gust. 

Estrena del musical "Scaramouche"

September 28, 2016

Després d'uns mesos molt intensos de preparació i assajos, estrenem "Scaramouche", el nou musical de Dagoll Dagom amb música d'Albert Guinovart i text de Joan Lluís Bozzo. En aquesta ocasió, estaré fent de director musical assistent.

Èxit rotund de "Nit de musicals: Swing Broadway"!

July 25, 2016

Tot esforç mereix una recompensa. I en aquest cas, ha estat la millor recompensa possible. Hem tingut el Teatre Grec exhaurit durant dues nits, amb el públic dempeus i entregat; i unes crítiques que han estat boníssimes. Felicitat màxima!

Please reload

© 2019 Andreu Gallén

  • Instagram - Negro Círculo
  • Facebook - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • YouTube - Black Circle
  • SoundCloud - Black Circle