top of page

Estrena 2 de 2: LA JAULA DE LAS LOCAS.

September 27, 2018

Segona estrena de la setmana. Gran estrena de La Jaula, musical on estaré dirigint l'orquestra aquesta temporada a Barcelona.

Estrena 1 de 2: MAREMAR.

September 26, 2018

Primera estrena de la setmana. Després de dos mesos i mig d'assajos, i d'haver estrenat a Rubí aquest espectacle tan especial, avui arriba a Barcelona. 

Concert al cicle "ORIGINALS"!

March 11, 2018

El proper 11 de març, faré un concert que em fa molta il·lusió i nervis a la vegada. Serà el meu primer concert com a compositor. Tot seran cançons amb música escrita per mi, que cantaran els meus estimats amics: Elena GadelIvan LabandaMercè Martinez i Anna Moliner
 

"Zuu" s'estrena a Barcelona!

November 23, 2017

Al renovat hotel SOFIA de Barcelona (antic Princesa Sofia), s'innaugura un dinner show del qual en sóc el director musical. ZUU és un club nocturn on es serveixen sopar amb espectacle. Un equip de dotze artistes (cantants, actors i ballarins) formen el repartiment d'aquest show únic a Barcelona.

"Cabaret", al Teatre Victòria fins l'11 de febrer

November 15, 2017

El musical "Cabaret" acabarà funcions el diumenge 11 de febrer al Teatre Victòria de Barcelona. Una experiència més al costat dels meus amics Ivan Labanda i Elena Gadel.

Tres setmanes al Lliure amb "Renard"

November 07, 2017

L'any passat vam estrenar aquest espectacle familiar, "Renard o el llibre de les bèsties", escrit per Clara Peya i Marc Rosich, i va ser un èxit rotund. Aquest any hi tornem fins al 26 de novembre al Teatre Lliure de Montjuïc. 

"Requiem for Evita" amb una nova cara

April 23, 2017

El passat diumenge 23, dia de Sant Jordi, vam fer una funció del Requiem for Evita a Manlleu amb una nova cara: l'Ivan Labanda. Per compromisos professionals de l'Anna Moliner, vam haver de substitur-la i no podia tenir millor successió... Ben aviat, notícies d'aquest espectacle!!!

"Scaramouche" arriba al seu final

April 09, 2017

Final d'etapa. Gràcies a tots els meus companys companys per posar-ho tot tan fàcil. Ha estat un honor estar al costat d'un equip tan professional en aquest viatge on he après tantes coses i on m'he estrenat en l'ofici de la batuta. 

Última funció d'Scaramouche: 9 d'abril

March 01, 2017

El musical "Scaramouche", on faig de director musical assistent, acabarà funcions el diumenge 9 d'abril al Teatre Victòria. 

Gravació clips "Cantar al desamor"

February 18, 2017

Just quan farà dos anys que vam estrenar l'espectacle "Cantar al desamor" amb la Mercè Martínez, hem decidit gravar tres vídeos que són una mostra de l'espectacle que fem. Vam fer-ho a l'estudi Oido de Barcelona, molt agraïts com sempre al Jordi Bonet. 

Bolo del "Trencadís de lletres" a Ripollet

February 17, 2017

Després d'haver estrenat a Temporada Alta, hem començat a girar aquest espectacle per Catalunya. 

Premis Butaca per a "73 Raons per deixar-te"!

December 20, 2016

El musical "73 raons per deixar-te" s'han emportat dos premis Bucata, dels quatre als que optava. Mercè Martinez s'ha emportat el premi a la Millor Actriu de Musical i Jordi Cornudella el premi a la Millor Composició Musical. 

"Requiem for Evita" finalista als Premis BBVA de Teatre

December 16, 2016

Avui s'han donat a conèixer els 6 espectacles finalistes dels premis BBVA de Teatre, seleccionades entre 60 candidates. Són 'Assaig T4', de Tràfec Teatre; 'Cúbit', de La Ruta 40; 'Requiem for Evita', de La Companyia Local; 'L’Empestat', d’Indi Gest; 'All In', d’Atresbandes i 'Les dones sàvies', d’El Maldà.

"Nit de musicals 2016" Premi Millor Esdeveniment Teatral

December 19, 2016

L'espectacle Nit de musicals, swing Broadway ha guanyat el premi del públic en la modalitat de Millor Esdeveniment Musical en la votació que ha fet la revista Broadwayworld Spain. El concert Something's coming, de Joan Vázquez, Calle Broadway, de Daniel Diges, Piaf, the show, Balla amb mi i Lucy Lummis Jazz Trio eren també candidats en aquesta categoria. 

"Trencadís de lletres" al Temporada Alta!

November 20, 2016

Després d'haver estrenat l'estiu del 2015 al Palau Güell, tornem a posarnos-hi amb l'espectacle més ampliat. Durant el 2017 farem més bolos per Catalunya.

Última funció de "Renard" al Teatre Lliure

November 11, 2016

S'acaba la temporada del musical familiar "Renard o el llibre de les bèsties" escrit per Marc Rosich i Clara Peya. He tingut el plaer i honor de tornar a fer un musical de la Clara Peya (ja és el tercer!), i ens hem tornat a partir les funcions entre els dos. 

"73 raons per deixar-te" obté 5 nominacions als Premis Butaca

November 03, 2016

El musical que la temporada passada vam estrenar a Temporada Alta i vam estar durant dos mesos al Teatre Goya, ha obtingut 5 nominacions als Premis Butaca: millor musical; millor actriu de musical (Mercè Martinez); millor actriu de musical (Mone Teruel); millor actor de musical (Marc Pujol); i millor composició (Jordi Cornudella). 

Estrena de "Requiem for Evita"

October 08, 2016

Avui estrenem l'espectacle "Requiem for Evita" al festival Temporada Alta. Estem feliços i il·lusionats d'ensenyar aquest projecte que ens estimem tant i que el fem amb molt de gust. 

Estrena del musical "Scaramouche"

September 29, 2016

Després d'uns mesos molt intensos de preparació i assajos, estrenem "Scaramouche", el nou musical de Dagoll Dagom amb música d'Albert Guinovart i text de Joan Lluís Bozzo. En aquesta ocasió, estaré fent de director musical assistent.

Èxit rotund de "Nit de musicals: Swing Broadway"!

July 26, 2016

Tot esforç mereix una recompensa. I en aquest cas, ha estat la millor recompensa possible. Hem tingut el Teatre Grec exhaurit durant dues nits, amb el públic dempeus i entregat; i unes crítiques que han estat boníssimes. Felicitat màxima!

Please reload

bottom of page